DE CIRCULAR BAGS

Our reusables

We hebben twee soorten draagtassen om uw flessen veilig te bezorgen zonder verpakking voor eenmalig gebruik.

Jute Bags

Onze normale tas is gemaakt van duurzame jute en heeft een jute tussenschot om je flessen te beschermen tijdens het transport. Wanneer u klaar bent om opnieuw te worden bijgevuld, bestelt u gewoon opnieuw en stuurt u de flessen terug in uw draagtas, die worden vervangen door uw nieuwe bestelling.

Dit is Circular: Amsterdam's eerste Circulaire bezorgservice

Denim Bags by Makers Unite

Onze Denim Tote-tassen worden gebruikt voor onze klanten die een bestelling hebben geplaatst voor meer dan € 75,-.

Ze zijn gemaakt van productieoverschotten van denim en upcycled, afgedankte reddingsvesten van Makers Unite. Ze zijn een wereldwijd erkend netwerk van creatieve locals en nieuwkomers, die duurzame producten ontwerpen en co-creëren.

De productie vindt plaats in de Markthallen in Amsterdam en wordt geleid door hun eigen team van nieuwkomers met een vluchtelingenachtergrond.

We hopen dat je net zoveel van je tassen houdt als wij.

De toekomst is Circular.

Dit is Circular: Amsterdam's eerste Circulaire bezorgservice

Onze hervulbare aluminium flessen

Wist je dat er in 2050 naar verwachting meer plastic dan vis in de oceanen van de wereld zal zijn?

- Ellen MacArthur Foundation, The New Plastics Economy

Onze herbruikbare flessen zijn gemaakt van mooi, slijtvast aluminium en elke navulling vermindert het aantal plastic flessen voor eenmalig gebruik dat in de oceaan belandt. Dat is een win-win voor mens en aarde!

Al onze containers zijn niet-toxisch, BPA-vrij, herbruikbaar, biologisch afbreekbaar en navulbaar. Ze zijn niet alleen goed voor het milieu, ze zien er ook geweldig uit in elk huis of kantoor.

Om de Trigger Spray te openen, beweegt u het lipje onder de trekker 90 graden naar rechts, trekt u twee of drie keer aan de trekker en hij begint te spuiten.

Om de pompkop te openen, draait u deze 90 graden naar rechts.We reinigen en ontsmetten zorgvuldig alle leeggoed wanneer ze aan ons worden geretourneerd, zodat u zich veilig kunt voelen wanneer u uw deel doet om de wereld te redden.

Als het eenmaal te geliefd is geworden om opnieuw te worden gebruikt, kan elke aluminium fles efficiënt en oneindig worden gerecycled. Omdat gerecycled aluminium precies dezelfde eigenschappen heeft als nieuw, maar slechts vijf procent van de energie kost om te produceren, wordt 75 procent van het metaal dat ooit is gemaakt nog steeds gebruikt.

Dit is Circular: Amsterdam's eerste Circulaire bezorgservice