DIT IS CIRCULAR

Wat een tocht...
En dit is pas het begin!

“In just 60 years, we’ve collectively created more than 6.3 billion tonnes of plastic waste. And almost 80% of this is estimated to have ended up in landfill or as litter, polluting our land and oceans. There’s no way around it: we need to create a circular economy, in which plastic never becomes waste.”

— Impact Hub

Het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik is onze passie.

We zijn ons er allemaal van bewust dat de planeet in een klimaatcrisis verkeert.

Nu we in het reine komen met een jaar waarin ons begrip van onze directe impact op het milieu is gereset, zijn we er meer dan ooit zeker van dat eenvoudige veranderingen een betere wereld kunnen creëren.

Onze circulaire reis begon toen we naar Amsterdam verhuisden en probeerden de duizelingwekkende hoeveelheid plastic afval die we dagelijks produceerden te beperken. Gefrustreerd door een gebrek aan opties die verpakkingen voor eenmalig gebruik minimaliseren, hebben we een lokale oplossing ontwikkeld die voor iedereen werkt (niet alleen eco-strijders en off-the-grid goeroes).

We werden geïnspireerd door goede herinneringen aan de melkboer die volle flessen bij onze voordeur afleverde en de lege meenam. Door hetzelfde milieuvriendelijke en efficiënte model toe te passen op essentiële spullen voor thuis en lichaam, bieden we herbruikbare fleslevering aan uw deur. Al het gemak, zonder gedoe.

Dit is Circular: Amsterdam's eerste Circulaire bezorgservice

Onze missie

We zijn hier om u te laten zien hoe eenvoudig het kan zijn om uw huizen en kantoren te bevrijden van de enkele plastic verpakking. Het is pas in de afgelopen 60 jaar dat het de standaardmanier is geworden waarop we al onze huishoudelijke benodigdheden kopen.

Onze partners delen onze visie voor een circulaire toekomst - we hebben alleen producten op voorraad met een zuiver geweten, allemaal duurzaam en volledig traceerbaar, zodat we zowel voor mens als voor de planeet zorgen.Verminder plasticvervuiling één fles tegelijk.

Dit is Circular: Amsterdam's eerste Circulaire bezorgservice

ONS TEAM

Caroline Villamizar Duque

Founder

Caroline is een Britse ondernemer die eerder een meervoudig bekroond marketing- en luxe-evenementenbedrijf oprichtte en leidde, actief in 30 landen. Gedreven door haar passie voor het stoppen van de plasticvervuiling die ze overal zag waar ze reisde, verkocht ze haar aandeel in het bedrijf om naar Amsterdam te verhuizen en This is Circular op te richten.

Joachim Koch

Sales & Commercial

FMCG commercieel directeur & sales expert met 25 jaar in e-commerce, retail hospitality zowel online als offline. Uitgebreid netwerk en ervaring met merkuitbreiding in heel Europa.

Aldo Bejerano

Marketing

Marketingdirecteur en digitale expert met meer dan 15 jaar ervaring van marketing- en commerciële strategieën in wereldwijde FMCG-organisaties, waaronder L'Oréal & Colgate, waar hij volledige bedrijfseenheden leidde, inclusief merken en kanalen

J-A Villamizar

Product Design & UX

De man van Caroline is een ervaren product- en UX-ontwerper, met jarenlange ervaring in zowel bureau- als klantzijde in het VK en de VS. Hij zorgt voor ons ontwerp en onze website.

Kathelijne Koster

Customer & Partnerships

Ondernemer in hart en nieren, marketeer met meer dan 10 jaar commerciële ervaring. Waaronder het ontwikkelen van haar eigen duurzame modemerk en het runnen van multichannel introducties bij Bever en Wehkamp

Buster

Chief Happiness Officer

Zorgt dat we allemaal gefocust blijven op onze missie.