DIT IS CIRCULAR

Retouren en terugbetalingen

RETOUREN VAN GEBRUIKTE/LEGE FLESSEN

Je hebt 4 opties:

 1. Geef lege flessen terug aan de bezorger die je nieuwe bestelling aflevert.

 2. Bestel een afhaling van uw lege flessen - deze afhalingen worden gepland wanneer onze bezorger weer in uw regio is.

 3. Als het handiger is, kunt u ze altijd bij ons op kantoor afgeven van 09:30-17:30 / dinsdag t/m vrijdag. Stuur ons een Whatsapp bericht of bel ons van tevoren om te laten weten dat je komt.

 4. Als alternatief kun je ze ook via de post verzenden. Let op: deze optie is voor eigen rekening/risico:

- Zorg ervoor dat u de flessen goed inpakt om schade te voorkomen.
- Voeg een notitie toe met uw naam of klant-ID (te vinden in uw account, of eventuele e-mails met orderbevestiging).

RETOUREN VAN ONGEBRUIKTE PRODUCTEN

Ons retourbeleid is 14 dagen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, inclusief de draagtas.

We betalen het statiegeld niet terug als het ernstig beschadigd is.

Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.

Om je retourzending te voltooien, vragen we je om ons retourformulier in te vullen en de redenen voor het retourneren van het artikel op te geven en of je een terugbetaling of omruiling nodig hebt.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant, stuur uw artikelen altijd naar ons hoofdkantoor:

This Is Circular BV
t.a.v Customer Returns
Tussen De Bogen 6
1013 JB, Amsterdam

TERUGGAVE VAN UW FLESSTORtINGEN

Zodra we uw draagtas met geretourneerde producten hebben ontvangen, worden uw terugbetaalbare aanbetalingen automatisch toegevoegd aan het aanbetalingssaldo in uw account en kunnen ze worden toegepast op uw volgende bestelling. Wanneer u een nieuwe bestelling plaatst, worden de aanbetalingen voor die producten automatisch afgetrokken van het deposito op uw account.

terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om de ontvangst te bevestigen en om u te informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling teruggestort op uw account. Als uw verzoek wordt afgewezen, geven wij u de reden waarom.

LATE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN

Als je je geld niet binnen een week na je retourzending hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via returns@thisiscircular.nl

RUILEN

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn, en u het binnen 14 dagen na aankoop laat weten. Neem contact met ons op om uw product te ruilen via support@thisiscircular.nl

CADEAU RETOUREN

Als het artikel dat u retourneert, bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoed voor de waarde van uw retour.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om hem later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en worden ze op de hoogte gesteld van de retournering.